For en tid tilbake postet jeg en oppskrift med paleovennlig brownie. Jeg syntes den oppskriften var digg, men har finspikket litt på den i en to ukers periode nå og versjonen jeg har kommet frem til synes jeg er hakket bedre, faktisk. Jeg har byttet ut type kokosnøttsukker (nå bruker jeg cocosa sitt), tilsatt valnøtter og mer kokosfett, og så visper jeg eggene et par minutter først (dette vet jeg ikke effekten av, men det føles litt proft ut).

Paleovennlig Brownie, paleolivs versjon

DSC_8836

  • 6 egg
  • 3 dl kokosnøttsukker
  • 3 dl råkakaopulver
  • 3 ss vaniljeessens
  • En klype salt
  • En neve valnøtter, hakket
  • 5 ss kokosolje

Ildfast form (ca str 26*16), stekes på 160 grader i 25 minutter. Smør formen på forhånd.

Visp eggene til de er godt luftige. Tilsett kokosnøttsukkeret og visp. Tilsett så kakaopulveret. Når det er blitt en fin blanding, tilsetter du vaniljeessensen, salt og kokosoljen. Kokosoljen smelter ikke jeg på forhånd, jeg bare rører det godt inn i røren. Røren smaker godt, så pass på å ikke spis for mye av den! (Men å smake litt anbefales).
DSC_8839

Enjoy!
DSC_8845

(Ps: fin tallerken, ikke sant? Bråkig-kolleksjonen fra ikea).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!