Jeg har forsket en stund på en skikkelig god sjokoladedessert med avocado. Fæl forskning, hva? Sjokoladedessert med avocado er nemlig skrekkelig godt. Et søk på chocolate avocado mousse paleo gir ganske så mange treff. Her kommer min versjon! Jeg liker ikke å kalle den mousse, for den har ikke helt smak eller konsistent til mousse.

Til to personer eller en sulten/med stor apetitt.

  • 1 stor, moden avocado
  • 2 ss kokosmelk
  • 4 ss raw kakao
  • 3 ss kokosnøttsukker
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts kanel
  • Noen blader mynte, finhakket

Mos avocadoen helt i en blender eller med en stavmikser. Rør deretter inn kokosmelk, kakao, kokosnøttsukker og krydder. Jeg liker å røre ganske mye for å få blandingen til å bli litt luftig. Ha i kjøleskapet i et par timer for optimal konsistens.

bilde 3

Desserten gir en ganske fin ettersmak av chili. Mini overrasker til stadighet – hun likte nemlig denne supergodt.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!