Det er jo påske og ferie med mine to favorittpersoner, så bloggingen kommer i andre rekke. Men jeg titter kjapt innom for den ukentlige treningstorsdagen. I dag var nemlig Jon, Mini og jeg på Crossfit Yggdrasil, som ligger på Bjølsen i Oslo. Liten box i et gammelt verksted. Om dagen når det er fint vær har de bare garasjedøren åpen. Hamish og Quinn var tidligere trenere på Crossfit Oslo, men har nå startet for seg selv. Siden jeg begynte med crossfit for fire år siden har det virkelig poppet opp bokser i Norge. Og vet dere hvorfor jeg liker det? Fordi paleo og crossfit henger sammen. Jeg er helt sikker på at paleo har spredd seg i Norge mye grunnet at crossfit har økt i popularitet. Helse til folket!

Nå for tiden trener jeg ikke crossfit mer. Jeg trener jo kun hjemme og siden jeg har nok å ta meg til om dagen orker jeg ikke knuse på. Meeeeen da jeg var på Yggdrasil i dag merket jeg at jeg savnet det! Jeg merker også at jeg er blitt litt mer pysete og ikke har like god teknikk som før. Alt til sin tid. Jeg tok en rolig 21-15-9 av box jumps (hvor jeg skrittet ned, jeg er happy med å kunne ta box jumps etter bekkentrøbbel i svangerskapet) og markløft på ca skarve 45 kg. Mini flørtet med de andre som var og trente og hadde på seg boksfreshe adidas. De er ikke så myke som de andre skoene Mini har, men kan brukes litt innimellom. De er uansett langt bedre enn mye annet vi har sett på!  Og mamman ønsker seg like sko som Mini, bare i hvite.
20140417_150933

God påske videre!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!