I påsken hadde Jon og jeg min BF og Minis fadder på middagsbesøk. Min BF elsker skummet melk, grøt og brød, men hun er en jærskla bra dame likevel. Vi møtes i tyske schlägere fra føritia, emoticons på skype og tidvis tørsthet. Jon og jeg serverte et utrolig godt lammelår, langtidsstekt.

DSC_9028

Som tilbehør hadde vi brun saus paleostyle, grønne erter, grønne bønner og dekadent søtpotetmos. Også drakk vi biodynamisk vin til og en vin BF hadde med. Over en uke etterpå står de fremdeles halvfulle på kjøkkenbenken, snakk om sløseri! Vi spiste så vi nesten sprakk, Mini også.

20140418_190534

Lammelåret var fra Solund Mat. Jeg kom i kontakt med Solund Mat for vel et år tilbake. Inger, som jobber der, leverte varene til oss rett på døren. De har villsau, som smaker litt mer enn vanlig. Det liker jeg godt. Hele livet sitt vandrer lammene og sauene rundt på det lille øyriket Solund og spiser mat rett fra naturen og forhåpentligvis koser seg gløgg. Siden de beveger seg så mye blir kjøttet godt marmorert. Vi har spist flere deler av lammet, for eksempel bog, og det smaker superdigg. Nærmere økologisk sau kommer du nesten ikke!

villsau2

Jeg er derfor glad for at jeg kan gi tilbud til dere! Du kan få lammelår til 150 kr kiloen (vanlig pris 180, hvilket ikke er ublu pris for økologisk lammekjøtt). Tilbudet gjelder hovedsaklig for de som bor i og rundt Oslo. Om du er interessert, send mail til inger@solundmat.no med paleoliv i emnefeltet. Vi skal bestille!
DSC_9026

PS: De fine naturbildene har jeg tatt fra hjemmesiden til Solund Mat.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!