Det er lenge siden sist runde med spørsmål og svar, som genererte i tre innlegg: spørretimen del 1, del 2 og del 3. Paleo har jo spredd seg ytterligere på denne tiden, blant annet er sofagrisprosjektet lansert som en blogg, hvor en helt vanlig pappa på et år skal bli filf ved hjelp av paleo og fornuftig trening. Siden sist har jeg fått flere lesere og mer kunnskap. Jeg får mange mail og svarer alle,  men spørsmålsrunde er jo nyttig for flere.

Spørsmålsrunden er nå stengt – har fått masse snacks å svare på.

Så hva lurer dere på? Fyr løs! Jeg kan svare på spørsmål som:

  • Hvordan er det å skrive bok
  • Barnemat
  • Fertilitet
  • De aller fleste paleorelaterte spørsmål
  • Favorittlåt gjennom tidene
  • Treningstips
  • Bøker jeg anbefaler
  • Og mye, mye mer.

Spør i vei! Jeg svarer i tiden som kommer. Fin ferieaktivitet, hva?

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!