Endelig har Jon og jeg mer tid til å holde gratistreninger på torsdager igjen! Det vil si, Jon holder treningen, jeg er hjemme med Mini. Jeg vet det er en del nye lesere på bloggen, derfor er det på sin plass å presentere Jon superkjapt (for gamle lesere, repetisjon er fint for hukommelsen): Jon er min fine samboer som i flere år ved siden av jobben sin jobbet som trener på CrossFit Oslo. (Så kom Mini og så skulle jeg skrive bok…). Han begynte med crossfit for mange herrens år siden da han bodde i Usa, mens crossfit var ukjent selv over dammen. Han har en drøss med ulike trenerkurs: crossfit level 1 (har jeg også), Steve Maxwell  body weight (har jeg også), Maxwell kettlebell level 1 og 2, NGKF kettlebell nivå 1, crossfit gymnastics, crossfit movement and mobility, movnat certfied trainer level 1 og på fritiden leser han stort sett om slike ting. Jon trener for helse og er opptatt av å formidle dette. Ikke nødvendigvis knuse på, men trene akkurat nok til å holde deg sterk, smidig og sunn. Hans treningsfilosofi kommer frem i boken min også, i kapittelet om trening.

kb

Så! Det var Jon. Tilbake til treningen:

  • Hvor? Øverst i Torshovdalen, nesten ved Sinsen t-bane
  • Når? Torsdag 28. august kl 1900
  • Passer for? Alle. Jon skalerer og tilpasser øvelsene til hver enkelt
  • Er det mulighet til å kjøpe boken eller få den jeg har signert? Jepp.

Treningsøkten han skal holde er som følger:

  • Oppvarming: Noen runder av å krabbe opp og krabbe ned en bakke, hip opener squat og thorasic brigde
  • Fem runder av: 3 jumping squats + bakkespurt
  • Heng og sleng
  • Russian ladders med pushups

Ikke fortvil om du ikke forstår hva det her er, Jon forklarer, viser og gir eventuelle korreksjoner.

Det her er en ypperlig mulighet til å trene med en god trener, utendørs, med andre likesinnede og å trolig prøve noe du ikke har testet før. Utendørstrening frigjør mer endorfiner enn å trene innendørs, og å prøve noe nytt er bra for hjernen. Gode argumenter, spørdumeg.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!