Vel, ikke helt en hjemme hos oss-reportasje, men nesten. Som dere har skjønt, er vi i flytteprosess. Vi selger vår fine leilighet på Torshov og har kjøpt rekkehus utenfor Oslo. Der skal vi pusse opp kjøkkenet (kanskje gjøre om alt på kjøkkenet!), men bortsett fra det kan vi flytte rett inn og heller ta overflatemaling litt etter hvert. Jeg gleder meg til å ikke bo i fjerde etasje uten heis mer, og jeg gleder meg super utsikt over Oslo. Luksus. Dog, vi trives veldig godt i leiligheten vår, så det blir litt trist å flytte herfra også. Torshov er fantastisk og leiligheten har utsikt og god planløsing og bare bra naboer. Men – med et barn som helst vil være ute hele tiden og en mage som har begynt å vokse ønsket vi ikke å bo et sted uten mulighet til å gå rett ut i en hage. Jeg hadde ikke så lyst til å ha en toåring og en baby i fjerde etasje; det kan bli vel slitsomt.

Selv elsker jeg privat info fra de bloggerne jeg leser. Hjemme hos-reportasjer er stas, da kan man humre i skjegget over hvor stygt noen har det eller tenke omaigæd sånn vil jeg også ha det. Finn-annonsen er det nærmeste dere kommer en slik reportasje hos oss. Del gjerne linken med noen du vet er på utkikk etter en lys leilighet med god planløsning, balkong med sol hele dagen, peis og svært romslig bodplass i ca det hyggeligste borettslaget i Oslo. (Lekeplassen er fantastisk, nemlig).

Klikk her for en titt!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!