I går hadde jeg mitt første bokbad. Det ga mersmak, jeg bades gjerne igjen! Det skjedde hos Tanum Karl Johan, på Paleet. Paleet er nyåpnet og blitt veldig fint! (Det var her min bestemor handlet, eller på Steen&Strøm. OsloCity likte hun ikke.) Jeg var veldig spent på om det kom noen i det hele tatt, utenom Mini og Jon og min svigerinne og niese. Været var supernajs og hvem vil høre på et paleobokbad kl 14 en lørdag?

Bokbad på Tanum

Ganske mange viste det seg! Jeg fikk hilse på flere blogglesere og begge radene med stoler var fulle. Det var også flere som sto, også en del som tilfeldig var og handlet i butikken og syntes at bokbader Elsebeth og jeg snakket om spennende ting. Veldig takknemlig for det!

Vi snakket om følgende temaer, som jeg også skriver om utfyllende i boken min:

  • Hva er egentlig paleo?
  • Myter om paleo: lavkarbo, kjøttfråtsere?
  • Vanlige motforestillinger: hva med mettet fett og kolesterol?
  • Min helsereise
  • Hvordan starter man med paleo?
  • Hva i all verden spiser man til frokost?
  • Treningsfilosofi: ikke bare trene for å få vekk kalorier eller se digg ut?
  • Hva jeg gjør for å stresse ned.

Alt dette og mere til får du svar på i boken. Men jeg kan jo si litt om det siste punktet, og der må jeg dessverre si: gjør som jeg sier i boken, ikke som jeg gjør i hverdagen. Et lite utdrag først:

En måte å se for seg helsen din på, kan være en bankkonto. Spiser du sunt og sover nok, legger du av en slant penger hver dag. For mye stress, derimot, er som et konstant hull i sparegrisen.

Tirsdag, onsdag og delvis torsdag var denne frøkna nemlig totalt nede for telling. Jeg spiser sunt og godt om dagen – må jo det med lille i magen – men har sovet for lite og stresset for mye. De siste ukene har vært svært hektiske og som ved forrige graviditet takler jeg stress litt dårligere enn normalt. Jeg er i så fin form og magen er ikke veldig synlig, så jeg glemmer litt at jeg er gravid og bare kjører på. Det kan du bare glemme, sa kroppen, og gjorde meg syk. Moralen er: sov og stress ned.

Bokbad på Tanum

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!