Er det ikke slik at man ikke helt klarer å etterleve ordene sine i handling? Jeg har en blogg om helse og har skrevet en bok om helse. Visst er hovedfokuset kosthold og deretter trening, men jeg har skrevet før om balanse i livet og vier i alle fall et kapittel til det i boken. Det hjelper nemlig fint lite å spise sunt om du stresser for mye eller sover for lite.

Word. Jeg elsker å jobbe. Jeg er så heldig som har en dagjobb som  jeg elsker; jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver hvilket jeg synes er meningsfullt, lærerikt og gøy. I tillegg har jeg gode kolleger (mitt nærmeste team liker «sa brura»-kommentarer, noe som gjør meg barnslig glad). Og så er jeg heldig som har en hobby som jeg elsker, og det er bloggen og alt det den har ført med seg; bok, mailrådgivning, foredrag, presse i tillegg til at jeg har møtt mange bra mennesker. Men denne høsten har kombinasjonen jobb, boklansering, foredrag, blogg og mailer med folk i tillegg til ny tilværelse som barnehagemamma, øvelseskjøring, kjøp og salg av kåk og nå straks flyttig ooooog en graviditet blitt i meste laget. Faktisk såpass mye at Jon sendte meg til legen i dag og jeg er sykemeldt en uke. Regner med at det er hva som skal til for å få energien opp igjen og jeg i full vigør på jobb. Jeg er nemlig übersliten. Og siden jeg skriver om helse og balanse kan jeg likesågodt innrømme på bloggen at jeg selv er elendig til å roe ned før det smeller. Er jo alltid noe jeg skal gjøre.

Denne uken skal jeg knapt se på en pc-skjerm. Men frykt ikke! Gresskarpai-oppskriften er skrevet for lengst, og blir publisert om et par dager. Igjen; kjøp inn gresskar og gled deg. (Men ikke spis to biter til dessert nødvendigvis, jeg ble nemlig vondt mett, litt som den gangen Jon og jeg lagde andeconfit hjemme). Jon har også skrevet et treningsprogram-innlegg som kommer denne uken. Hvordan det blir fremover får vi bare se! Jobben, familie og helse i første rekke, dernest le blog (selvom bloggen er min bebi).

Anbefaler forøvrig å lese denne artikkelen om forskjellen på god og dårlig stress.

Jeg likte også billedreportasjen i NY Times om hva barn verden over spiser til frokost.

Og med det signer jeg og magen ut for en liten stund!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!