Selvfølgelig må vi ha en konkurranse i adventstiden! Jeg har lyst til at noen skal vinne en signert utgave av min bok.
paleolivpakke

Men siden julen handler om å ikke bare glede seg selv men også andre, har jeg gjort en liten førjulsvri på konkurransen. I stedet for at du kan vinne boken, skal du skrive i emnefeltet hvem du vil skal vinne boken og hvorfor! Så sender jeg en signert utgave enten til deg eller til den personen du vil skal ha boken. Jeg kan pakke inn boken fint og fjongt om du ønsker det også.

Du kan anonymisere personen om du ønsker det. I stedet for å si at du ønsker å gi boken til Tante Kari fordi hun har mye vondt i magen og trenger en tupp i rompa for å endre livsstil, kan du si at du ønsker å gi boken til en dame du er glad i som har mye vondt i magen og trenger en tupp i rompa for å endre livsstil. Ait?

Jeg trekker en tilfeldig vinner førstkommende fredag, altså 12.12. Løkke te!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!