Fine lesere, god jul!

Jeg håper dere spiser godt og hygger dere med mennesker dere er glad i.

Vi skal spise ribbe levert av bonden Knut på døren, aka Fjellgris fra Valdres, rødkål etter oppskrift fra min mamma og til dessert svigermors fantastiske multekrem. Mini var hos frisøren i går og har fått en litt freshere sveis (hun klipper seg hos min faste frisør på Gevir Egertorget, Martine, den lille luksuspusen!) og i morgen skal en rød julekjole på. Selv gjenbruker jeg kjolen jeg brukte for to år siden da jeg var gravid med Mini og skal lakke negler røde og spise bounty og pepperkakekuler til god julekaffe og passe klein julemusikk.

Jeg tar nok noen dager borte fra bloggen, kanskje mer, spørs hva jeg føler for og hvor fint været er. Må jo nyte juletiden med familien!

Ta vare, kjenn på takknemligheten (eller savnet) og ikke ha dårlig samvittighet for eventuell ikke-paleomat. Livet er for kort til sånt.

Nyt julen!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!