Det er åtte dager siden Lillesøster kom til verden og vi nyter dagene med et nytt menneske i hus. Forrige uke hadde Mini vinterferie i barnehagen, hvilket betød kræsjkurs i hvordan være tobarnsforeldre. Jeg er veldig heldig og veldig takknemlig.

Å være supermamma har jeg ingen planer om å være. Mulig skal vi ikke ha flere barn, så jeg har tenkt til å dypdykke ned i bebiboblen denne gang. Likevel klør det i fingrene etter å skrive. Lillesøster er hittil en rolig klump og sover en del. Det gjør at jeg har lyst til å få bloggingen oppe og gå igjen ganske snart, om ikke i full vigør så litt.

Forøvrig er formen superfin, bortsett fra at jeg er forkjølet på sånn andre uken (ikke gidd å bli småsyk og forkjølet rett før fødsel, forresten). Jeg fødte på ABC på Ullevål, hvilket betyr fødsel uten smertelindring. Jeg synes jeg har kommet meg godt. Sist gang var jeg gigamegasulten den første tiden, det er jeg ikke nå. Jeg prøver å få i meg supermat hver dag, altså lever og kraft eller gelatin. Vi har spist kraftbasert ertesuppe flere dager, som det kommer oppskrift på snart, og jeg enten drikker eller spiser blåbærsaft. Bæsjeinnlegg del to er jo på trappene også.

Så må jeg også si at jeg er inmari glad for at så mange titter innom bloggen selv etter en ukes pause!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!