Lillesøster er blitt litt over tre måneder. Jeg kjenner jeg har blitt sterkere og at jeg har lyst til å trene hardere og lengre økter. Deilig! 

En liten utfordring med disse treningspostene er at jeg glemmer å notere hva jeg har trent. Jeg vet, jeg vet – litt av poenget med å skrive treningsposter var nettopp å tvinge meg selv til å notere med en gang jeg var ferdig med å trene. Derfor er jeg ikke helt sikker på hva jeg trente dagene før 17. mai og uken etter … Og dagene går så fort at jeg tror jeg bare har glemt å notere en trening, men så ble det fem treninger glemt. Bær over med meg.

Torsdag 14.05: Vet jeg trente – aner ikke hva.

Fredag 15.05: Vet jeg trente – aner ikke hva.

Mandag 18.05: Vet jeg trente – aner ikke hva. (Det vil si, jeg har trent hjemme med kettlebells, så det er vel noe av det vanlige).

Tirsdag 19.05: Mammayoga. De andre mødrene var ikke der, så det var kun meg og yogalæreren. Hun ga meg gode øvelser for å åpne bryst og hofter – veldig bra!

Onsdag 20.05: Tror jeg trente en tabata av kettlebellswings på 20 kilo, mountain climbers, harehopp og ettbens markløft.

Torsdag 21.o5: Usikker, men tror jeg trente mountain climbers, kettlebellswings 20 kilo, roing og avsluttet med 100 sprawls.

Fredag 22.05: Klemte inn 100 snatch før vi dro til Bergen. Tror jeg.

Lørdag 23 – mandag 25: Bergen. Gåing i regn og motvind.

Tirsdag 26.05: Selvom yoga er prioritert er det andre prioriteringer som noen ganger slår yoga, og denne tirsdagen var det å handle inn potter og blomster til hagen. Om morgenen fikk jeg til 5 sett av 20 swings på 20 kilo før Lillesøster våknet. Trente mer på kvelden: 3 clean og push press så fem goblet squat, på hver side – fem runder. Uten pauser.

Onsdag 27.05: Tabata av:

 • Kettlebellswings 20 kilo
 • Mountain climbers
 • Utfall med kettlebell 14 kilo
 • Spensthopp. Lillesøster måtte se på siden hun våknet rett før jeg skulle til å trene.

Torsdag 28.05:

 • 20 swings på 20 kilo
 • 3 sett av 7 roing på hver side, kb 14 kg
 • 20 swings 20 kg
 • 3 sett av 10 sidehev på hver side
 • 20 swings 20 kg
 • 3 sett av enkeltbens hoftehev (vanlig hoftehev, men at det gjøres kun med ett ben. Bidrar også til økt stabilitet i bekkenet som er fint etter en graviditet)
 • 20 swings 20 kg
 • 200 skritt med suitcase walk 20 kg (uten å sette ned kettlebellen).
 • 20 swings 20 kg
 • 30 good mornings kb 14 kg

Lørdag 30.05:

På morgenen, mens to kids glante på:

 • 3 runder av 1 clean 1 goblet squat fem repetisjoner på hver side 14 kg kettlebell.
 • Så 2 sett av 10 repetisjoner gående planke på kettlebell.
 • 5 – 1 på hver side av roing, 20 kg.

På kvelden:

Joggetur på kanskje et kvarter. Første joggetur på kanskje et år. Fant en sti og kjente joggelykken.

Mandag 1. juni: Tabata av:

 • Kettlebellsving 20 kg
 • Mountain climbers
 • Goblet squats 14 kg
 • Snatch 14 kilo. Igjen måtte lillesøster se på fordi hun våknet rett før jeg skulle sette igang.

Sammendrag:

Som dere ser, er de aller fleste øktene mine korte og ikke så harde. Jeg ønsker å trene hardere og mer, men jeg er nødt til å prioritere energien og tiden min. Jeg har noen prosjekter jeg også jobber med, i tillegg til at lillesøster ikke sover så mye på dagtid og husdrifting etc. Men selv med korte økter på under maks innsats har jeg blitt sterkere – og det er bedre å gjøre litterann enn å ikke gjøre noe.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!