Nyt høstskogen i helgen. Det skal vi.

Å være i skogen er noe av det fineste jeg vet. Med meis og bæresele får Jon og jeg jentene våre lett ut i skogen. Torsdag brant vi bål og grillet gode pølser, plukket blåbær og bare hang. I tillegg til pølser hadde vi med bananmuffins, en variant av bananbrød men stekt i muffinsform i stedet, vann, frukt, nøtter og kjøttboller med kyllinglever fra Holte*. Lillesøster sov på magen min størstedelen av tiden mens Mini løp rundt og ble blåere og blåere rundt munn og på klærne.

Å være i naturen virker beroligende på oss mennesker. En liten tur i skogen kan gjøre underverker for stressnivåene våre. Jeg liker også at Mini beveger seg mye i ulent terreng – det er bra for motorisk utvikling.

God helg! Ut i naturen med oss!

DSC_2277

*= jeg forsker på en god oppskrift som skal deles. Lever til folket!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!