Jeg tar en digital detox i julen! Skal du også?


Paleoliv tar en digital detox i julen. Jeg skal kose meg i julen med min fine familie og bare ta livet med ro og prøve best mulig å unngå sjekking av mobil, ipad og mac, altså facebook, instagram, snap og andre blogger og diverse nettsteder.

DSC_2650

Jeg mener å ha lest at vi sjekker mobilen flere hundre ganger om dagen. Vi har mobilen fremme når vi spiser middag eller møter venner på cafe. Vi skroller gjennom instafeeden når vi leker med barna. Vi er alltid på. Jeg er sikker på at det er sunt for relasjoner og for vår mentale helse å ha en digital detox i ny og ne. Bloggere skal liksom ikke ha pause, for å ikke oppdatere bloggen er det samme som stillhet på radio. Men jeg kan ikke ha en blogg om helse hvor jeg jevnlig påpeker at det er viktig å roe ned om jeg selv ikke lever som jeg skriver. Jeg er nemlig langt under pari når det gjelder å roe ned og å prioritere søvn, så det skal jeg nå i julen!

DSC_2680

Også skal jeg kose meg med karamellene mine, paleo pepperkaker, hjemmelaget sursild, tomatsild og sildesalat, med pepperkakekuler, bounty, ribbe fra fjellgris, sånn høvelig god hjemmelaget sjokolade (en gang må være den første til å lage det) og noen tyske julekaker. Men mest av alt skal jeg høre på juleklassikere og slappe av, gå turer og kose meg med de jeg er glad i. Julen, altså! Hjerte.

DSC_2677

Ønsker mine fine lesere en god jul! Vi ses på andre siden av nyttårsaften.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!