I Ingefær podcast nr. 8 snakket jeg med Line Trondrud Aanes om gode vaner rundt kosthold. Hun snakket varmt om søtpotetcurryen sin – og her er endelig oppskriften!

Nivå: Enkel

Tid: Underkant av time

Ingredienser:

 • 1 blomkål
 • 2 medium søtpotet orange
 • 2 medium søtpotet hvit
 • 4 gulrøtter
 • 6 fedd hvitløk
 • 1 tommelstor bit ingefær
 • 2 chilli
 • 3 dl kraft eller vann
 • 2 ss curry
 • 1 stor rødløk
 • 1 stor gul løk
 • Fersk koriander
 • 1 lime (gjerne økologisk)
 • Kokosolje
 • Salt
 • Eventuelt 500g kylling
Finhakk løk og stek blank i gryta med kokosolje. Hakk hvitløk og chili (fjern frøene om du ikke vil ha så sterk). Riv ingerfær, press limesaft og riv limeskall og ha i gryta. Finhakk korianderstilkene og ha i gryta. Kutt opp grønnsakene og ha oppi kraft/vann og la småkoke til møre.
Stek kylling med 2ss curry (om du vil ha den vegetar så har du bare krydder rett oppi gryta) og tilsett i gryta. Se om du trenger mer kraft/vann, eller om den skal koke litt uten lokk for å fordampe fuktighet til riktig konsistens.
Nyt!
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!