Onsdag 27. april kl 18. har du mulighet til å se Ingefær podcast LIVE på Eldorado bokhandel i Oslo. Gjest blir by popular request Gry Hammer! Vi skal snakke om å være en moderne jeger, bruken av hele dyret, leverkapsler og hva slags mat du selv kan plukke nå på våren. Og kanskje akkurat ditt spørsmål blir besvart?

ingefaer_live-1

Podcast er stadig økende i Norge. Både antall lyttere og antall podcaster øker nesten daglig. Det finnes mange ulike podcaster, men min podcast Ingefær består alltid av cirka en times samtale med et menneske som jeg synes er spennende og som har god kunnskap om temaet vi snakker om. En time gir oss tid til å gå mer i dybden på temaer enn bare til overskrift og ingress – noe jeg synes er viktig i dagens hurtige samfunn. Derfor tror jeg også mange podcaster er blitt så populære, nettopp fordi mange av oss ønsker mer tid til en god samtale, til å gå i dybden, til refleksjon. Og nå har du mulighet til å være med på et podcast-opptak, og til å møte andre mennesker som er interessert i naturlig mat, tradisjonskost, fermentering, selvdyrking og bærekraft. Jeg håper på god stemning i salen – det blir så gøy!

Gry Hammer er i vinden med boken sin om Fermentering. Hun var tidlig gjest på Ingefær og har en av de mest populære episodene. Da snakket vi om fermentering, så i LIVE-episoden skal vi ta for oss andre temaer også:

  • Hva er og hvordan bli en moderne jeger
  • Hvorfor man bør bruke hele dyret
  • Hva slags dyr bør vi spise?
  • Leverkapsler: hva og hvorfor?
  • Hva slags mat kan vi selv høste i naturen nå på våren?
  • Helhetlig kosthold
  • Litt om fermentering
  • Og noen av deres spørsmål også! Om du har spørsmål du ønsker Gry skal svare på, legg igjen i kommentarfeltet, eller send til hei@saralossius.no
  • Det blir også mulighet til et par spørsmål fra salen!

Dette eventer er selvfølgelig ikke kun for podcastlyttere, men for alle som har lyst til å høre Gry bli intervjuet og dele raust av sin kunnskap innen felt hun brenner for. Det blir litt som et forfatterintervju, eller som en mye lengre samtale enn det som for eksempel Skavlan gjør.

Vi kommer til å snakke i litt over en time, samtalen blir tatt opp, jeg legger til litt, redigerer litt lyd og så blir den lagt ut som podcast.

Kun forhåndssalg

Vi selger kun billetter på forhånd til dette eventet. Billetten koster kun 100 kroner. Billetter kan altså ikke kjøpes i døren.


Eldorado bokhandel ligger i Torggata i Oslo og er et mekka for bokentusiaster. I tillegg ligger Eldorado nærme for eksempel den økologiske restauranten Jor, som du kan ta en matbit på før eller etter Ingefær LIVE. Eller du kan rusle bort til Torggata botaniske for en grønn, digg drink – noe jeg ser for meg at jeg gjør etter endt opptak!

DSC_1586

Dette blir kjempegøy! Det er Ingefærs første live podcast og episoden blir sendt den påfølgende søndagen, altså søndag 1. mai. Håper å se så mange som mulig!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!