Konkurransen er avsluttet. Onsdag 27. april kl 18 på Eldorado bokhandel i Oslo skal jeg ha mitt første podcastopptak med publikum tilstede! Gry Hammer og jeg skal snakke om fermentering, tradisjonskost, leverkapsler, bruken av hele dyret, vekster i naturen vi kan finne og spise nå og hva det vil si å være en moderne jeger. Og du kan vinne billetter til deg og en venn!

Jeg ønsker nemlig at Gry skal svare på noen gode spørsmål fra lesere. Konkurransen er derfor: Har du et spørsmål til Gry som du vil hun skal besvare på Ingefær podcast? Skriv i kommentarfeltet under. Jeg trekker vinneren førstkommende onsdag, altså 20. april.

Gry Hammer skal ha med surdeigsstarteren sin Donald for de som ønsker en del av den. Ha med et lite glass med lokk på, ala tomatpureglass.

Gleder meg til å lese spørsmål fra dere!

PS: Gry har vært på Ingefær før og da snakket vi om fermentering.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!