Kristin Holte er en av verdens beste crossfittere og kanskje en av de tøffeste jeg vet om både fysisk og psykisk. I episode 21 av Ingefær snakker vi mye om det mentale og hvordan hun setter seg mål og når målene hun har satt seg.

Kristin Holte begynte med crossfit i 2012. To år senere kvalifiserte hun seg til Games, som er VM i crossfit. Det er, for å si det mildt, en helt fantastisk prestasjon. Nå har hun kvalifisert seg til Regionals (=EM) og har som mål å komme til Games for tredje år på rad.

ingefaer_expandet

Kristin Holte og jeg snakker om crossfit og også

  • Hennes aktive barndom som datter av en far som har vært i OL (langrenn) og en mor som har vært på landslaget (turn).
  • Hvorfor hun falt pladask for crossfit.
  • Hva det er med burpees som gjør at det er Kristins favorittøvelse.
  • Hvordan hun reagerte da hun måtte gjennomføre en trippel Murph (Murph = løp ca 1.6 km, 100 pullups, 200 pushups, 300 knebøy, løp ca 1.6 km – Kristin gjorde denne tre ganger!) og hvordan det å gjennomføre trippel Murph har vært med å forme henne.
  • Hvordan hun jobber mentalt og hvorfor det mentale er så viktig for henne.
  • Hvordan hun jobber for å gjøre svakheter til styrker.
  • Hvordan hun setter seg hårete mål, går for disse – og oppnår målene sine.
  • Og mye, mye, mye mer!

Aktuelle linker

FullSizeRender(1)

Du har tre valg

Finn Ingefær i iTunes

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

Vil du være gjest på min første live innspilling av Ingefær?

Onsdag 27. april kl 18 på Eldorado bokhandel i Oslo skal jeg ha mitt første podcastopptak med publikum tilstede! Gry Hammer og jeg skal snakke om fermentering, tradisjonskost, leverkapsler, bruken av hele dyret, vekster i naturen vi kan finne og spise nå og hva det vil si å være en moderne jeger. Gry tar med surdeigsstarteren sin Donald, som vi blant annet bruker til å lage knekkebrød med, og hun svarer også på spørsmål fra salen. Kom og bli med! Billett må kjøpes på forhånd og koster kun 100 kr.Liker du denne episoden vil du også like

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!