Sommeren her her! Men hva i all verden skal vi spise når vi vil tilbringe mest mulig tid utendørs og ikke på kjøkkenet? Dette, og barnemat og å starte for seg selv og å løfte hverandre frem er noen av temaene Fru Timian og jeg er innom i episode 27 av Ingefær podcast.

Marit Røttingsnes Westlie, bedre kjent som Fru Timian, er populær matblogger, foredragsholder og forfatter av hele ni kokebøker. Boken hennes Fru Timians beste sommermat, som ble utgitt i fjor, kom i et opplag på hele 23 000 bøker. Hvem andre enn Fru Timian kan derfor snakke om sunn og smakfull sommermat på Ingefær podcast?

ingefaer_expandet

Fru Timian og jeg snakker blant annet om

  • Hva sommermat er
  • Hvorfor hun brenner for ujålete, ukomplisert og umåtelig god mat
  • Hennes favorittråvarer i sommerhalvåret
  • Praktiske tips for grill, sommerfest og piknik
  • Hennes filosofi rundt barnemat
  • At det er trist at mat er blitt et sosialøkonomisk skille, som kan få konsekvenser fremover i tid
  • Det å starte for seg selv
  • Hvorfor hun mener litt av det meste er bra for helsen
  • Drivhuset og hennes to asparges
  • Og mye, mye mer!

frutimian2

Du har tre valg

Finn ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

Last ned mp3 av espisoden

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!