Malin Bruset og jeg skal holde felles foredrag om barnemat på Nordisk naturmedisinsk fagkongress på Sundvolden hotell lørdag 29. oktober. Tema: Mat for barn – viktigere og enklere enn du kanskje tror!

Malin Bruset er kostholdsveileder, naprapat, forfatter av boken Den lille barnematbibelen og tobarnsmamma. Jeg har også to barn, skriver denne bloggen, er forfatter og er kvinnen bak Ingefær, en podcast om helse og sånn. Sammen skal vi snakke om hvorfor vi er så opptatt av ernæring for små mennesker, hvordan det praktisk lar seg gjøre og hvilke matvarer som er ekstra bra for de små. Blant annet. Vi har satt av 45 minutter, pluss et kvarter med spørsmål fra salen.

  • Hvor? Nordisk naturmedisinsk fagkongress, Sundvolden hotell
  • Når? 28 – 30. oktober 2016

For mer info, sjekk facebook-siden til kongressen!

Ingefær podcast-episoder om barnemat

Jeg gleder meg til å holde foredrag! Håper å se deg der!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!