I den siste episoden av Ingefær før ferien snakker Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine, om trening og familie, om det å være et forbilde, om kjærligheten, om barn og bevegelse og at det burde være lov å være stolt av seg selv – og si det høyt.

_DSC8897-Edit-Edit

Jørgine er tobarnsmammaen som ble verdenskjent da hun postet video av hvordan hun trente med sin daværende babysønn Sokrates, som var en skikkelig klegg. Med ett fikk hun tusenvis av nye følgere på Instagram, hun startet en blogg og etter hvert flyttet hun fra Ålesund til Oslo og traff mannen i sitt liv, Morten. Nå har hun over 265 000 følgere på Instagram og er blant annet sponset av Reebok, hun har skrevet boken Tren sammen med Lasse Tufte og arrangerer treningsreiser i utlandet. Siden Jørgine er kanskje den sprekeste personen jeg vet om synes jeg det var en god ide at hun skulle trene meg før intervjuet.

ingefaer_expandet

Vi trente ved Mølleparken i Oslo, med motbakkespurting, trappeløp og ymse arm- og mageøvelser i trapp. Jeg hadde svettefest mens Jørgine, hun så uanfektet ut. Andre temaer vi snakket om på episoden var:

 • Hvordan hun ser an de hun trener og finner øvelser ut fra formen til kunden
 • Om mammarollen
 • Hvordan hun kommer på treningideer og finner inspirasjon
 • Hvordan hun har blitt så sprek
 • Om hvordan oppvekst i både Italia og Norge har formet henne
 • Hvorfor familien er så viktig for henne
 • At hun deler så åpent og ærlig i sosiale medier
 • Tankene hun har om å være et forbilde
 • Hvorfor hun skal løpe ultraløp til helgen når hun måtte bryte grunnet skade sist gang
 • Hvor mye hun spiser for å kunne trene så mye
 • Og mye, mye mer!

Reebok_Juni2095

Tre måter å høre episoden på:

Finn Ingefær podcast i iTunes

Lytt her

Last ned episoden som mp3

Med det tar Ingefær sommerferie og er tilbake i løpet av august! Forvent flere spennende temaer og gjester. Jeg gleder meg allerede!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!