Hurra! Nok en gang skal jeg ha Ingefær LIVE. Denne gangen er Børge Fagerli gjest. Han har vært på Ingefær før, og episoden med ham er en av de mest populære. Onsdag 28. september kl 18 skal Børge og jeg prate om mat, trening, vi skal løfte blikket litt og prate om trender og vi skal prate om det mentale aspektet. Du er invitert!

Ingefær LIVE er sponset av Rørosmeieriet
rorosmeieriet_logo

Børge Fagerli er en kunnskapsrik og engasjert mann som har vært en tydelig person i helseverdenen i langt over et tiår. Han har masse erfaring og har sett trender komme og gå. Nylig lanserte han sitt eget onlinekurs som raskt ble fyllt opp. Episoden han var med på Ingefær tidligere i vår er blant de mest nedlastede episodene, og en av de episodene jeg har fått mest tilbakemeldinger på. Mange har skrevet til meg at de ønsker Børge som gjest en gang til.

Nå gjester altså Børge på Ingefær igjen – denne gangen LIVE!

Det blir en times samtale mellom Børge og meg som sendes den påfølgende søndag, og etter intervjuet er det satt av 30 minutter til spørsmål fra salen. Det er kun de som kommer på Ingefær LIVE som får med seg dette og altså mulighet til å spørre Børge om hva de enn måtte lure på.

borge-profilbilde

Hvor? Eldorado bokhandel i Oslo sentrum
Når? Onsdag 28. september kl 18 – 1930Hva skjer? Børge og jeg prater i en time, dette tas opp og sendes som podcast førstkommende søndag. De siste 30 minuttene er satt av til spørsmål fra salen til Børge!
Pris: 150 kroner. NB: KUN forhåndskjøp!


Håper å se deg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!