Jeg digger sterke damer! Her er fem jeg har snakket med på Ingefær podcast.

Min venninne Kari – episode 36

Styrke handler ikke bare om å dra tresifret i markløft. Det handler også om mental styrke. Kari fikk brystkreft og har vist en indre styrke som jeg sjeldent har opplevd. Jeg tror også dette kommer frem i episoden hvor jeg snakker med Kari om hvordan hun reagerte da hun fikk brystkreft, hvordan det var å være syk og hvordan det nå er å være kreftfri.

kariogmeg

Kamilla K – episode 14

Kamilla K konkurrerer i utstyrsfritt styrkeløft. NM er nå til helgen! Les mer om det på bloggen hennes. Kamilla er imponerende sterk og tar mer i knebøy enn jeg noensinne kommer til å dra i markløft, foråsiresånn. Men Kamilla har også en sterk psyke. Hun foretok nemlig en ganske drastisk livsstilsendring og har gått fra å være sliten og myk i kantene til å bli en energi- og muskelbunt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pia Seeberg – episode 12

Pia Seeberg, eller PT-Pia for mange, er nok en av dem som har gjort at det å trene hodet sitt er blitt moderne. Hun skrev tidlig om mental trening i shape-up, og ble såpass hektet at hun likesågodt utdannet seg til å bli mental trener og også få jobb hos RAW Trening som mental trener. Det skal det mental styrke til!

PiaSeeberg_02102015_High (18) (1)

Kristin Holte – episode 21

Kristin Holte er en av verdens beste CrossFit-utøvere. De av oss som har trent crossfit vet at det kan være forferdelig slitsomt. Man møter veggen, kroppen sier nei, det er tungt, det er kjedelig, det gjør vondt. Men så er wod’en ferdig og lykken kommer. For å bli blant verdens beste ligger det utallige timer med vond trening bak. Men ikke bare det – Kristin er også nøye på å trene hjernen sin. Kristin er et godt eksempel på å både være fysisk og psykisk sterk, og jeg digger henne!

FullSizeRender(1)

Funkygine – episode 30

Selvfølgelig må Jørgine aka Funkygine være med på listen! Jørgine har gjort seg bemerket internasjonalt med sin veltrente kropp og hvor sterk man faktisk kan bli med egenvektstrening. Jørgine var min PT før opptak, og la oss si at jeg ble støl de neste dagene. Jørgine er også en tøffing, hun forteller åpent om livet sitt på bloggen sin og jobber seg rakt gjennom tøffe perioder – som vi jo alle opplever i livet vårt. En inspirator!

Reebok_Juni1943_1

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!