Når du leser dette har Jon, jeg og jentene en liten ferie i København. Sist Jon og jeg var her var vi to, nå er vi fire. Livet <3!

København er en av mine favorittbyer. Jeg elsker at alle sykler rundt. Jeg elsker å shoppe her. Det finnes et vell av gode steder å spise. Og stemningen er avslappet sånn at jeg kommer inn i feriemodus på et blunk.

Å reise med barn er annerledes enn da Jon og jeg reiste alene. Da kunne vi godt bo på et lite hotellrom, for vi var ute hele dagen, innom for å dusje før vi gikk ut for å spise og drikke vin. Jentene våre legger seg mellom seks og syv, så stedet vi bor bør være såpass stort at Jon og jeg har mulighet til en koselig voksenkveld uten å sitte i sengen med sovende barn ved siden av oss. Airbnb er en mulighet. Da vi var i Amsterdam da Elly var liten leide vi via airbnb. Denne gangen er jeg så heldig at jeg har fått sponset opphold av Guldsmeden hotell, som nok er min favoritthotellkjede. De har fokus på økologi og bærekraft, og det treffer jo meg midt i hjertet. Tross alt er jeg tidligere kommunikasjonsrådgiver med fokus på bærekraft! I tillegg liker jeg å samarbeide med bedrifter som tar et tydelig standpunkt når det gjelder mennesker og miljø, og det gjør Guldsmeden. Og: frokosten er helt fantastisk. I sommer hadde Jon og jeg barnefri en dag. Vi gikk lang tur i Oslomarka før vi bodde på Hotel Guldsmeden i Oslo (ikke sponset) nettopp på grunn av frokosten. Håper Guldsmeden i København leverer like bra!

Jeg har lest gjennom alt Anders Husa, gjest i Ingefær podcast episode 40, har skrevet om spisesteder i København og notert et par av stedene vi skal besøke. Det blir ingen sene middager med beduggede mengder vin. I stedet kan vi spise lunsj. Jentene våre er heldigvis ikke kresne, så jeg tipper de også finner glede i å teste nye matretter. Københavnoppdatering kommer til uken!

På søndag er det forøvrig ca ett år siden Ingefær podcast ble lansert. Gjest er Inger i Dubai: ett år etter. Vi prater om mammarollen, mammakroppen og om å være så synlig på sosiale medier. Bare å glede seg!

PS: Bilde tatt fra Guldsmeden hotels.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!