Ingefær feiret ett år forrige uke og denne uken har podcasten min bikket 200 000 nedlastinger. Unødig å si at jeg er stolt?

Ingefær er det kuleste jeg gjør, utenom å være mamma og kjæresten til Jon. Jeg får snakket med akkurat de jeg ønsker å snakke med, stille de alle spørsmålene jeg lurer på og dele samtalen med alle som vil høre på. Og dere, dere lytter, dere deler, dere sender meg mail, rater og kommenterer i iTunes og gir meg kun positive vibber tilbake. Dessuten skjer det spennende ting i kulissene til Ingefær om dagen!

ingefaer_expandet

Egentlig hadde jeg tenkt å feire 200 000 nedlastinger med en deilig garasjeøkt og fine bilder derfra, men dagen er tilbragt med en magesyk Fie og en tur innom tannlegen (null hull!). Sånn er det å være mamma noen ganger.

Uansett – TAKK for at du lytter på Ingefær! Jeg lover et spennende sendeskjema frem til midten av desember og fra januar av.

PS: Lurer du på hvilke fem episoder som er de mest populære? Det får du vite i neste innlegg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!