Hvis du er keen på to korte og informative ted-talks om søvn: look no further!

I Ingefær podcast episode 48 snakker jeg med søvnforsker Bjørn Bjorvatn om søvn. Har du ikke hørt den anbefaler jeg å gjøre det i nær fremtid! Søvn er noe av det aller beste vi kan gjøre for helsen vår, både fysisk og psykisk.

Jeg anbefaler disse to ted-talk’ene om søvn. Den første er av Ariana Huffington (Huffington post, du vet), som er aktuell med bok på norsk nå og som gikk på en smell av for mye jobbing og for lite søvn over tid. Hun mener at du blir mer suksessfull av å sove mer. Den andre er av Russel Foster, som er neuroforsker og forsker på hva som skjer i hjernen når vi sover og linker søvn og mental helse sammen

Enjoy!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!