Kjære søvn,
Du er en av mine beste venner, men jeg svikter deg.
Igjen og igjen.

Gode venner, det er de som gir deg energi. Som når du er sammen med dem føler deg som et bedre menneske. Litt som du er uovervinnelig. Mine beste venner får meg til å føle meg smart, morsom, sterk, veldreid, belest, kort sagt alle superlativer jeg aller helst vil forbinde meg selv. Med gode venner blir jeg et bedre menneske, lyset blir litt lysere, luften bedre å puste i og de mørke sidene blir litt mindre mørke.

Du er en sånn venn. Du gjør meg penere og smartere. Du gir meg energi til trening, konsentrasjon til jobb, overskudd til å leke med jentene og en forbrenning som funker. Jeg elsker deg!

Men likevel svikter jeg deg. Igjen og igjen. Noe er ikke selvforskyldt. Små mennesker, de våkner mye på natten. Det er helt ok. Men det meste er min skyld. Vi kunne hengt på dagtid, vi to. Vi kunne møttes tidligere på kvelden. Vi kunne vært litt lengre sammen om morgenen.

Selv om jeg har deg høyt oppe på min prioriteringsliste faller du ut av listen hver dag. For jeg vil gjerne henge med deg fra ti-tiden hver kveld. Det kjennes skikkelig deilig å få noen timer med deg før midnatt. Men det gjør vi altså sjeldent. Fordi.

Jeg skal bare henge opp den vasken.

Jeg skal legge frem klær til meg og jentene.

Smøre den matpakken.

Brette sammen de klærne.

Sjekke instagram. Sjekke instastories, facebook, snapchat, mail, statistikk, og siden dette tar litt tid tar jeg en runde til.

Jeg skal tømme oppvaskmaskin og sette inn på nytt.

Ofte prater jeg en del også.

Noen ganger svikter jeg deg fullstendig! Til fordel for piker, vin og sang.

Og noen ganger svikter jeg deg til fordel for sex.

Jeg synes de to siste punktene er ok, forøvrig.

Oftest svikter jeg deg til fordel for ting som ikke er på prioriteringslisten min! For oppvaskmaskinen kan stå, klær kan finnes frem i hui og hast om morgenen og sosiale medier klarer seg fint uten meg i ti-tolv timer.

Den siste uken har vi vært bedre venner. Jeg har kjent hvor godt det gjør meg! Jeg har overskudd til trening slik at jeg trener litt ekstra. Jeg er våken når jentene vekker meg for tidlig om morgenen. (Høvelig våken i alle fall). Jeg har hatt så mange ideer og jobbet effektiv. Jeg har ikke vært sinnamamma så mye. Og jeg har følg meg både sterk, smart og snerten.

Så kjære søvn, vi to, vi skal fortsette å være gode venner. Jeg skal ikke svikte deg så ofte mer. Jeg lover. Bortsett fra i kveld. Drinker med girlsa kaller.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!