Torsdag 2. mars kl 18 inviterer CappelenDamm til boklansering av Gry Hammer sin bok Den moderne jeger! Gry skal intervjues av meg i en live Ingefær-sending. Vi sees vel der?

Denne måneden gir Gry Hammer ut en ny bok: Den moderne jeger. Den handler om blant annet om hvordan man kan spise bærekraftig og næringsrikt i en hektisk hverdag. For helt ærlig, ikke alle har verken tiden, lysten eller kunnskapen til å finne ut hvor man får tak i gode råvarer og hvordan disse tilberedes på en best mulig måte. Jeg har i alle fall ikke det. Men Gry, hun har lysten og kunnskapen (tiden hennes tør jeg ikke skrive noe bastant om), og det skal hun dele med oss.

IMG_1759

Torsdag 2. mars klokken 18 i Akersgata 47/49, hos CappelenDamm, er det boklansering av boken hennes og jeg skal bokbade henne! Stas, asså. Det blir en live-opptak av Ingefær podcast, og som dere kanskje vet er live-opptak noe av det aller morsomste jeg gjør.

Du får velkomstdrink laget av Gry, smaksprøver fra en eller flere av de 100 oppskriftene i boken og goodiebag fra Soma. Gratis inngang! Og etter intervjuet er det mulighet for å stille spørsmål til Gry, og å mingle med Gry, meg og hverandre. Sees der!

Meld deg på eventet på Facebook her.

Tidligere Ingefær LIVE:

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!