IngefæRE er gamle episoder av Ingefær til glede for både gamle og nye lyttere. Indre dialog er superviktig og kanskje akkurat på denne tiden av året! Derfor er det denne uken et gjenhør med episode 38: Snakk godt med deg selv, med mentaltrener Line Bakkevig.

Februar er over halvveis og snart er det vår. De fleste av oss startet året optimistisk – men så er mange av oss tilbake i den samme tralten som før. Kanskje er vi litt irriterte på oss selv over manglende innsats eller resultater, eller begge deler.

ingefaer_expandet
Endring tar tid og resultater kan ta tid. Vi kan ikke gi opp, vi må våre tålmodige (her snakker jeg til meg selv). Og ikke minst, det er lurt å ha en god dialog med oss selv. Derfor synes jeg det er på sin plass å ha Snakk godt med deg selv-episoden i reprise nå i februar. Mentaltrener Line Bakkevig gir oss konkrete tips og råd om hvordan snakke godt og konstruktivt med oss selv, og hun forteller også inngående hvorfor det er så viktig.

Har du hørt denne episoden før er jeg sikker på at du vil lære noe nytt likevel. Jeg gjorde i alle fall det ved gjenhør, selv om jeg er utdannet mental trener!

Synes du mentaltrening er spennende og har lyst til å utvikle deg selv anbefaler jeg forøvrig å ta det nettbaserte kurset Mental styrketrening. Kurset er utviklet av Cecilie Ystenes, eier og gründer av RAW trening, hvor Line Bakkevig jobber som mentaltrener. Kurset er laget for alle som ønsker å utvikle seg mentalt, og tar for seg verdier (som jeg er svært opptatt av selv), målsettinger, avspenning og evaluering. Jeg får kurset i venninnespons av Cecilie, og vil anbefale det til alle som har lyst til å lære seg selv å kjenne, finne ut hvilken retning de vil i livet, lære hvordan gå frem for å lage og oppnå mål og for rett og slett å bli en litt sikrere versjon av seg selv. Les mer om kurset her!

Du har tre valg

Finn Ingefær podcast i iTunes, i Acast appen eller en annen podcast app og velg subscribe/abonner.

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!