Jeg har inngått samarbeid med AdLINK og KK. Det er veldig stas at mitt soloprosjekt og min jobb med å kommunisere helhetlig helse blir lagt merke til.

Skjermdump fra medier24.no

I går ble det kjent at jeg har inngått samarbeid med AdLINK og KK/Aller media. AdLINK skal ta av seg det kommersielle rundt Ingefær podcast, blogg og andre sosiale kanaler jeg har. Via KK får bloggen og Ingefær redaksjonell profilering, slik at flere lesere får med seg mine intervjuer og egne tanker om helse.

Hele artikkelen kan du lese her

Jeg sa opp fast jobb som kommunikasjonsrådgiver i Ikea for å starte for meg selv. Jeg brukte mange måneder på valget. I Ikea hadde jeg supre kollegaer, en meningsfull jobb og mange spennende oppgaver. Men jeg gutset. En av grunnene var å få mer tid med jentene, men en annen grunn er jo målet å leve av egen business. Jeg har drømt å drive for meg selv siden tidlig tyveårene. Jeg studerte entreprenørskap i regi av Gründerskolen i Johannesburg en sommer for å lære mer om å starte egen business, men det skulle altså gå ti år før jeg slo til selv.

Det er snart på tide å skrive mer om det å starte for seg selv. Jeg får stadig mail om temaet. Jeg må bare få hodet litt over vann og lære litt mer før jeg kan dele kunnskapen og erfaringen min!

Med AdLINK på laget får jeg ytterligere økonomiske muskler til å gjøre Ingefær et enda bedre produkt. Det kommer dere til gode for det er jo grenser på hvor lenge man kan drive med gratis infotainment. Jeg er nøye på hvem jeg går i samarbeid med. Det skal gavne annonsøren, det skal være nyttig for dere og jeg skal stå inne for hva jeg sier. Jeg har sagt nei til langt flere enn jeg har sagt ja til fordi jeg sjekker av med disse tre punktene.

Som en del av KK og aller får jeg flere lesere og lyttere. Jeg håper jeg er en fornuftig stemme i jungelen av kostholds-, trenings- og livsstilssegmentet. Et av målene mine er at lytteren og leseren skal få kunnskap og tro på seg selv til å gjøre egne valg, på egne premisser og med egen livssituasjon og kontekst i tankene.

Takk for alle hyggelige kommentarer på insta og min egen facebookpage! Og takk for spennende spørsmål på spørsmålsrunden. Den er avsluttet nå, og jeg svarer i løpet av ukene som kommer.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!