Vi har laget nytt cover til Ingefær podcast! Jeg er skikkelig fornøyd.

Det var på tide med nytt design av Ingefær podcast. Da jeg startet Ingefær hadde jeg ingen anelse om Ingefær ville bli tatt bra i mot eller ikke, selv om jeg hadde en god følelse i magen. Etter halvannet år med en ingefær på coveret til podcasten med samme navn var det greit å putte meg sjæl på coveret. Foto er tatt av dyktige Anne Valeur, logoen sara lossius er designet av dyktige Studio Maco og coveret er snekret sammen av Jon og meg.
Ingefær_cover_nytt_april2017

Hva synes du? Og du, mens jeg har deg her: hvem er drømmegjesten din, eller drømmetemaet?

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!