Denne smoothien drikker jeg etter trening et par ganger i uken og koser meg hver gang.

Inneholder adlinks

Denne smoothien inneholder sunt fett fra kokosmelken, karbohydrater fra banan og noe fra bringebær, fiber fra spinaten og proteiner fra pulver. Jeg foretrekker å få i meg proteiner fra mat, hovedsaklig fra animalske kilder, men proteinpulver i smoothie har jeg et par dager i uken fordi: Det er enkelt å smelle sammen en smoothie fremfor kokkelering og fordi det sikrer meg nok proteiner. Jeg lå noe lavt på protein særlig i lunsjmåltidet, som jeg oppdaget da jeg logget mat for et par dager før jeg fikk matplan. Mer om matplanen jeg hadde tidligere i år får du etter påske.
DSCF3264

Jeg bruker proteinpulver fra MyRevolution, MyoProtein. Min mage reagerer ikke på dette proteinpulveret og jeg synes de smakene jeg har fått teste smaker godt. MyoProtein består av 50-50 kasein og myse, en fordeling som skal være god for restutisjon og oppbygging av muskler. MyoProtein er også tilnærmet fritt for laktose, det er sukkerfritt, fettredusert og uten aspartam, GMO og gluten.

Jeg bruker som regel sjokolade-mocca-smaken i min smoothie, og varierer med peanøttsmak. Vaniljesmaken og jordbærsmaken har jeg foreløpig ikke testet. Om du er usikker på hvilken du skal teste kan du jo kjøpe et par smaksprøver!

Som vanlig er smoothieoppskriftene mine litt slumpete. Ønsker du mindre karbohydrater tar du mindre banan, ønsker du mer fett tar du mer kokosmelk.

[ingredients title=»Ingredienser»]
  • 1 banan
  • 1 – 2 scoops sjokolademocca-pulver (spørs hvor mye protein du trenger)
  • 1 dl kokosmelk
  • 2 dl frosne bringebær
  • 2 – 3 kubber frossen spinat eller et par never rå spinat
  • Vann til ønsket tykkelse av smoothie
  • Eventuelt kollagen om du vil pimpe smoothien ytterligere (det gjør jeg)
[/ingredients] [directions title=»Fremgangsmåte»]
  1. Ha alle ingrediensene i en blender
  2. Bland
  3. Nyt!
[/directions] DSCF3271

Jeg foretrekker forøvrig å ha noe i smoothien slik at jeg kan tygge maten min og ikke bare drikke den. Deg gir bedre metthetsfølelse i tillegg at vi mennesker er jo skapt til å tygge maten vår. Jeg har ofte i flere frosne bær, eller kakaonibs, eller kokoschips, gresskarfrø eller annet som gir tyggemotstand. Bare et tips der altså!
DSCF3282
Etter joggetur i dag, med Elly som ville vise gipsen sin men ikke seg selv på bildet.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!