Jeg skulle bli 37 år før jeg lærte meg å puste, skriver Maria Fürst i boken Yoga, din vei til balanse, flyt og styrke. Vi snakker om pust og om angst for døden og kjærlighet til livet i episode 58 av Ingefær podcast.

Hva er det med yogaintervjuene som handler om noe helt annet enn yoga? Som med Ingefær-episoden med Vibeke Klemetsen handler ikke dette intervjuet så mye om yoga, selv om planen var å snakke om yoga.
Ingefær_cover_nytt_april2017

I denne episoden av Ingefær snakker jeg med Maria Fürst. Hun jobbet i mange år som journalist i blant annet Elle og Dagbladet, før hun ble med diplomatmannen sin til San Fransisco med deres to barn. Der skulle hun i alle fall ikke begynne med sånn yoga-greier som alle gjør i den byen, men etter et år testet hun yoga i et lite studio hos en kar som er verdt podcastlyttingen alene, og etter det var hun hekta.

Såpass hekta at hun kom hjem til Oslo som yogalærer.

Men det er bare en liten del av historien, for intervjuet handler egentlig om hvordan Maria lærte å puste, hvordan hun sto foran speilet som elleveåring og så på seg selv og hvordan vi presser og presser og presser oss selv fordi vi skal klare så mye.
122-123

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Hør episoden her

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!