Tirsdag startet jeg dagen med morgentrening med Kristin Holte og coach Nili fra CrossFit Oslo.

Abilica arrangerte et treningsevent på toppen av en rimelig najs enebolig på Vinderen, med utsikt over hele Oslo. De selger CageTrainer, best beskrevet som klatrestativ for voksne, eller lekestativ nærmest, som jeg jo måtte teste. Jentene mine har jo klatrestativ inne som Jon og jeg er litt sjalu på.
Abilica_Del1_Spalt_PR_Mari_Torvanger_Knap-17

Jeg trener kun alene og trives med det – men innså på tirsdag at jeg liker å trene med andre og faktisk savner det litt. Vurderer en eller annen form for treningsfellesskap i sommer eller mot høsten. Enn så lenge er min egen trening effektiv nok og jeg har det som alene-tenke-tid.

Helene, fra Kunnskapsriktig trening, og jeg koser oss.

Helene, fra Kunnskapsriktig trening, og jeg koser oss.

Kristin Holte er en av verdens beste Crossfit-utøvere, noe som gjør henne til en av verdens beste idrettsutøvere. Hun er rett og slett rå. Nili er hennes trener i Oslo. Kristin falt for Crossfit, gønnet på, satset alt og har nådd kanonlangt. Hør hele intervjuet av henne på Ingefær podcast her! Anbefales. Hun snakker blant annet om at hun er best når det gjelder og turte å satse på det usikre.

Og hvis du lurer på hvor glad man blir av morgentrening en forsommerdag er det bare å se på bildet av Kristin og meg!
Abilica_Del1_Spalt_PR_Mari_Torvanger_Knap-79

(Alle foto minus øverste er pressefoto).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!