En av testene man kan ta for hvor biologisk gammel man er, er grepsstyrke. Å trene grepsstyrken kan med andre ord være en del av det å holde seg ung. Flere tips om å holde seg ung fikk du i Ingefær episode 60 med Dr. Sara Gottfried.

Sponsede klær

Grepsstyrken min trenes gjennom treningen jeg gjør. Swings med kettlebells, pullups og tunge markløft styrker grepet. Straks får vi også CageTrainer fra Abilica til å ha i hagen, da får jeg ingen unnskyldning til å ikke bli sterkere i grepet! På bildet henger jeg i ribbeveggen pappa har hjemme.

IMG_7529
Tights her // Topp her. Bruk koden sara20 for 20 prosent rabatt på første kjøp!

Små barn er bemerkelsesverdig gode til å henge. De fleste barn liker å henge også, men det er ikke alltid så lett å finne steder hvor barn kan øve på det. Vi har ringer hjemme, både til jentene og til oss. På klatrestativet som jentene har inne henger jentene også mye og dingler. På fotballbanen rett i nærheten er det også et hengestativ. Tufteparker rundt om i landet er et bra sted hvor både voksne og barn kan trene grepsstyrken sin. Og i skogen kryr det jo av grener man kan henge seg i.
DSCF2232

God henging!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!