Er det narsissistisk eller interessant å bli intervjuet i sin egen podcast?

Flere lyttere har spurt om jeg kunne være gjest på egen podcast. Dette er den siste episoden før sommerens reprise-episoder og Ingefær har rundet over en halv million nedlastinger (JE!), så jeg tenkte at en prat om hva jeg vil med Ingefær, mitt syn på helse, veien videre og hva jeg har lært av det halvannet året jeg har drevet med Ingefær.

Intervjuer er kloke og dyktige Benedicte Wessel Holst. Hun er tidligere redaktør av Henne, nå journalist og kommentator i KK. Benedicte og jeg trente CrossFit sammen såvidt back in the days på Crossfit Oslo.

-

Jeg skal ikke si noe mer, du får høre stemmen nok i intervjuet. Håper du liker det – gi meg tilbakemeldinger enten her eller på mail!

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og trykk abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!