Jon og jeg feiret kjærligheten tre dager til ende i Risør med de beste folka. Derfor fikk alle gjestene en digg goodiebag hver på hotellet!

Sponsede produkter

Er man bedt i bryllup til en blogger og podcaster blir det goodiebag, sånn er det bare! Det synes i alle fall jeg. Jon og jeg ba venner og familie til en hel helg i Risørs skjærgård og de aller fleste kunne delta hele helgen. Så koselig!

DSCF3551

Fredag da gjestene ankom sto det en goodiebag og ventet på dem på sengen som en ekstra takk og for å skjemme bort gjestene litt ekstra.

Kokoschips og tørkede bær med sjokolade fordi sunt snacks er en nødvendighet etter vinos på kvelden eller etter en lang kjøretur til Risør.

KK fordi de fleste rekker knapt lese magasiner i hverdagen. For meg er tid til magasin en luksus jeg virkelig elsker.

DSCF3562

Håndkrem eller saltsjampo fra Rå Organic Skincare fordi det er mitt favorittmerke om dagen og jeg ville at vennene mine skulle bli like frelst som jeg.

DSCF3556

Tårepapir og hodepinetablett til ca halvparten av gjestene (glemte å kjøpe mer!).

Beskrivelse av alle gjestene, slik at alle kunne lese seg opp på hverandre og lettere bli kjent. Dette tok lengre tid enn jeg trodde, selv om jeg er god på å skrive mye raskt og bra. Men å så koselig! Ved å skrive om alle gjestene ble jeg ekstra glad i hver og en, og siden jeg sjeldent klarer å skrive veldig kort ble det på syv sider …

Poser kjøpte vi billig på nett. Jeg ville ikke kjøpe dyre goodiebags siden de blir kastet og dermed papir- og pengesløseri. Dette var enkle, brune poser. Jeg skrev en liten, personlig hilsen til alle også.

Takk til KK, Soma og Rå Organic Skincare for innhold!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!