En av Ingefærs lyttere hørte episode 24 av Ingefær med Ingvild Tennfjord tre ganger på rappen da den kom ut for over et år siden. En annen har skrevet utsagnet til Ingvild på en lapp på kjøleskapet: ”Tenk om det går kjempebra”. Derfor er intervjuet med Ingvild det tredje repriseintervjuet av totalt åtte denne sommeren.

Ingvild er en ordmitraljøse og en dame jeg beundrer fordi hun bare hoppet i det. Hun var faktisk en liten inspirasjon for meg selv da jeg sa opp min faste kommunikasjonsrådgiverjobb for å satse på Ingefær podcast. For tenk om det gikk kjempebra! Og bra har det jo gått.

Ingvild var journalisten som sa opp en ettertraktet stilling i Dagbladet magasinet for å bli vinkjenner. Nå har hun gitt ut så mange bestselgende bøker om vin at jeg nesten har mistet tellingen, sprer vinglede i A-magasinet ukentlig og holder foredrag over det ganske land. Det fine med Ingvild er også at hun er ærlig på at for å bli god på noe, må andre ting nedprioriteres. Interiør, sier hun, driver ikke hun med. Det har hun ikke tid til om hun skal være en god vinjournalist. Det er et viktig tips for oss alle. Velger vi noe, betyr det at veldig mange ting må velges vekk. Ingen klarer alt, og om vi i en periode klarer alt hadde i alle fall jeg gått på en utbrentsmell.

Jeg håper du liker samtalen like godt som jeg gjør og at du blir inspirert til å gå ut av komfortsonen din. For det er visst der det magiske skjer.

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!