For en helg! I kveld får jeg vite om jeg vinner Årets programleder i Prix Radio, og resten av helgen skal jeg tilbringe på Geilo med over 100 andre bra damer.

Prix Radio 2017
Prix Radio er radioens Oscar-utdeling. Jeg er nominert som Årets programleder, i konkurranse med P3-morgen, p4 radiofrokost og dyktige Pål Plassen, blant annet. Å bli nominert er supergjevt. Jeg ble så glad da jeg fikk vite det, på en strand i Barcelona på bryllupreise, at jeg begynte å grine. Ingefær drives ene og alene av meg, og jeg er veldig stolt over å få godkjent-stempel som en dyktig programleder.

Jeg skal på Jenteweekend på Geilo i helgen, så jeg kan ikke være med på hele prisutdeling og fest, men må sette meg i min lånte Nissan LEAF på kvelden og kjøre oppover. Veldig digg med å få låne en elbil, slik at Jon kan ha vår bil i helgen, og at jeg kommer meg opp på en miljøvennlig måte! Jeg liker dessuten å kjøre en litt mindre bil, og den har automat slik at køkjøring feks er (nesten) en fryd.

Fitcamp med Cecilie Ystenes og RAW trening
Denne helgen har jeg gledet meg til lenge! Jeg skal snakke med tre av foredragsholderne etter foredraget deres, og i tillegg ha en live Ingefær, som kommer ut neste søndag. Det blir med andre ord en busy lørdag, siden alle mine oppgaver er på lørdag. Siri F. Abrahamsen skal snakke, Cecilie Ystenes og Pia Seeberg. Og alle har vært på Ingefær podcast før! Jeg gleder meg til å bli både inspirert og litt klokere av de smarte damene, få inn en treningsøkt og kanskje fjelltur, en liten tur i badstu og ikke minst treffe alle de 100 påmeldte damene.

Hei helgen!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!