«Jeg hadde aldri trodd jeg kunne bli så sterk som jeg er nå», sier Lene Alexandra i et langt og åpenthjertig intervju, hvor vi går bak fasaden og snakker om verdier, rutiner, motgang og kjærlighet.

Foto: John Andresen

Jeg har vært så heldig å ha Lene Alexandra i min bekjentskapskrets i mange år. Vi møttes på CrossFit Oslo da jeg jobbet der og har fulgt hverandre siden. Eller, kanskje har jeg fulgt med henne mest, for hun er ofte i media. Jeg har sett henne gå fra personlig trener til å stå i gullbikini på scenen i LA, ulike kjærlighetsforhold, boklansering osv. Spør du meg, er Lene Alexandra litt av en dame. Jeg tror hun både inspirerer og provoserer, fordi hun drar strikken lengre enn mange av oss tør eller ønsker å gjøre. Og hun er ikke redd for å fortelle om det heller.

I dette lange, uredigerte intervjuet (gjort to uker før lørdagens NM i fitness) snakker Lene Alexandra om

  • Fitness: «Jeg tror mange beundrer det å ha disiplin, følge en plan mot et mål, for det er det ikke alle som klarer»
  • Frihet: «Jeg kompromisser ikke på frihet, da er jeg ikke den beste versjonen av meg selv»
  • Selvfølelse: «God selvfølelse gjør deg ikke så avhengig av ytre bekreftelse»
  • Nedturer: «Det er de som har gjort meg sterk»

Og mye, mye mer.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3 her.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!