C er en serie grønne og naturlige vaskemidler for hud, hus og hund som ble startet av Caroline Heyerdahl fordi hun ønsket å tilby oss å vaske rent med ren samvittighet. Jeg har intervjuet henne om å starte opp for seg selv, om motgang, om balanse – og mye mer!

Reklame

Jeg var så heldig å besøke Caroline hjemme hos henne i Drammen, og ble servert grønne pannekaker, kikertsalat og mengder med bringerbær. Vi tok en prat om hvordan vaskemiddelserien C ble til, og hvordan hun har klart å oppnå de resultatene hun har fått på så kort tid. Vel verdt en titt, samme om du ønsker å starte for deg selv eller ønsker å gi jernet på skolen, hobbyen din eller treningen.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!