Jeg ønsker å inspirere kvinner til å ta for seg av livet, sier svenske Johanna Andersson, en av Sveriges største yogaprofiler.

I hele fem år har jeg fulgt Johanna Andersson på Instagram. Vi gikk gravide med vår førstefødte samtidig og jeg ble inspirert av hvordan hun trente i svangerskapet. Dere ønsket å ha mer om yoga på Ingefær og jeg er lutter øre! I denne samtalen, som er noe preget av at Johanna satt på kafe og vi gjorde opptak på skype, snakker vi om pussy power, om det feminine, om isbading, om trening, om hodet, hjertet og klitoris og mye, mye mer.

Yoga var ikke valget mitt, jeg var tvunget til det – det var min frisone fra prestasjon.

Jeg elsker Johannas utsagn om at hun er en now-junkie og har allerede blitt inspirert av hennes måte å tenke hva hun vil ha ut av hver enkelt dag. Det får du høre mot slutten av episoden! Johanna kommer også med bokanbefaling og hennes tips for å leve et godt liv.

Jeg er en now-junkie, jeg elsker livet så mye, og det meste hender i nuet, så jeg vil ikke gå glipp av noe.

Og PS: et par timer etter samtalen vår tuslet jeg ned på stranden her vi bor og badet. Helt fantastisk!

Du har tre valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!