Armhevinger på kettlebell er en av mine favorittøvelser om dagen!

Sponsede klær

Jeg liker å variere mellom ulike armhevinger. Ettbens armhevinger hadde jeg dille på før sommeren. Nå er det armhevinger på kettlebell som er mest morsomt. Enkelt er det også: Du har hendene på hver side av håndtaket på kettlebellen og tar armhevinger som normalt. Er det for tungt å ta på tærne, tar du på knærne eller plasserer kettlebellen litt høyere enn deg (trappetrinn eller på en step-kasse) og tar på tærne.

Klær fra Run&Relax – jeg er ambassadør! BH her (egner seg til lett trening, ikke løping) // jakke her // treningstights herKode Sara20 gir 20 % rabatt på første kjøp!

Forøvrig ser du kanskje CageTraineren jeg har fått låne? Den skal jeg skrive mer om snart! Sjukt gøy å ha den i hagen!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!