Jeg er elsker at jentene mine på to og fire år liker å bli lest for. Nå som det er kaldt ute, sitter vi i sofaen under et pledd med varme lesesokker på og virkelig koser oss etter at vi har spist middag.

Annonse


Vinteren er kommet og jeg er veldig fornøyd med at ARK har lansert noe som passer for min leseglade lille familie: nemlig lesesokker og lesepledd! Jeg og jentene har matchende lesesokker. De er supermyke innvendig og er deilig varme oppover leggen.

Jeg mistenker at jeg synes det er mer stas enn jentene mine at sokkene går ton i ton! Sokkene finnes i flere farger, og noen har også paljetter som pynt på – noe som fireåringen falt pladask for.

Jeg leser mye, både i forbindelse med Ingefær-intervjuer men også for ren avkobling. I det siste har jeg på kveldene krøpet under et lesepledd med lesesokker på, med en kopp te i vinduskarmen og levende lys i stuen. Det er noe av det koseligste jeg vet.

Jeg har fått en rabattkode hos Ark.no om du også vil holde deg varm på føttene i vinter mens du leser for eksempel noen av bøkene jeg har snakket om på Ingefær. Bruk kodeord SARA ved bestilling og du får 20 % rabatt på disse varene! Til jul liker jeg å gi noe som varer, så en bok sammen med lesesokker eller lesepledd er mitt beste tips!

God, varm les!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!