Hva med et par nye plagg for å booste bevegelsesmotivasjonen? Jeg har plukket ut et knippe av plaggene jeg selv bruker mest fra Run&Relax, som nå er på salg.

Sponsede klær/adlinks

Jeg er ambassadør for Run&Relax, noe som betyr at jeg går mye i treningsklær fra dem. Jeg leverer så og si alltid i barnehagen i treningsklær, og bruker klærne til styrketrening, kettlebelltrening, jogging og yoga.

Bruker du koden Sara20 får du 20 prosent på første kjøp! Det gjelder dog ikke på salgsvarer.

Her er mine favorittplagg fra de som er på salg nå, i tillegg til et par andre plagg jeg ofte ses i.


Tights her // topp her – Kanskje det settet jeg har brukt mest. For min del passer ikke toppen til jogging, men til styrketrening og yoga (og skigåing i helgen) er den ypperlig.

Jakke her // tights her (jeg har bandha-tights i flere farger, elsker dem)

Tights her // topp her (passer ypperlig til løping og høyintensiv trening)

Singlet her (min favoritt!)

 

Håper du finner noe du liker og som inspirerer deg til bevegelse!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!