Søndag 22. januar bokbadet jeg Gry Hammer på vegne av CappelenDamm. Gry er aktuell med boken Kraft og andre styrkedrikker.

Inneholder adlinks

Endelig en bok om kraft! Jeg hadde faktisk oppskrift på kraft i boken min, som kom ut for fire år siden, og har flere ganger skrevet om kraft på bloggen. Vi lager kraft ofte hjemme og har kraftbaserte retter minst to ganger i uken hjemme. Ergo passende at jeg bokbadet Gry Hammer om kraft!

Gry snakket om kraftens historie, hvordan hun merket forskjell på seg selv fra å være vegetarianer til å inkludere kraft i kosthodet sitt, vi snakket om ulike typer kraft, aminsyrer, forskjell på gelatin, kollagen og kraft, osv osv.

Fre venstre: Meg, markedssjef i CappelenDamm, redaktøren til Gry, Gry og et av Grys fire barn.

Jeg er usikker på om det blir en Ingefær-episode. Lyden var litt trøblete i begynnelsen av intervjuet og sendeskjemaet for våren 2018 er langt fra spikret. (Jeg har nemlig ski- og skrivejanuar, samt fokus på orden og struktur).

Men – jeg anbefaler boken. Lettforståelig og akkurat nok info om kraft for hvermannsen, samt fine oppskrifter på alt fra supper, til snop og til næringsrike drikker. Kraft til folket, rett og slett, og jeg heier!

Hos meg kan du lese om kraft, få oppskrift på kraftbaserte supper og lese hvorfor jeg bruker kollagen hver dag i alt fra havregrøt, til kaffe til kakao. Jeg kjøper kollagen hos MyRevolution, et kollagen basert på storfe og som er smakløs (noe ikke alle kollagen er, trumei).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!