I år prioriterer vi opplevelser.

I helgen tok vi fri fredag og mandag og dro til fjells. Vi leide leilighet via Airbnb og sto på slalåm tre dager på rad. Jeg har ikke stått siden før jeg ble gravid første gang. Bekkenet mitt har ikke likt sideveis bevegelser eller ploging, men med jevnlig behandling siden i høst har det blitt bra, hurra!

Vi kjøpte halvannen time med ski-instruktør for jentene. Fie på straks tre var ikke så interessert i det, så Elly fikk en til en-instruksjon. Det betød rett fra barnebakke til stolheis og grønn løype. God investering, med andre ord! Alle dagene sto vi på slalåm helt til heisene stengte. Barn er så utrolig utholdende bare de får jevnlig påfyll av mat og drikke i løpet av dagen!

Å bruke penger på opplevelser er noe jeg prioriterer. Tid med familien, tid hvor vi alle kan være aktive, tid utendørs. Det er viktig for meg. Enden på visa var at ingen av jentene ville hjem – de ville bare stå på ski. Og det, det gleder mitt slalåmhjerte veldig.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!