Det er blitt februar, og vi har siste episode av januarspesial på Ingefær podcast. Denne uken er temaet mat og trening, og gjest er den kjente og anerkjente coachen Børge Fagerli.

Børge er opptatt av at vi alle er unike individer, hvilket betyr at det ikke finnes en matplan eller en type trening som passer for alle. Det kommer frem i ukens episode og er en av de viktigste grunnene til at du hør lytte ekstra. Vi snakker nemlig om totalbelastning i livet – og der tror jeg mange av oss har litt å lære.

Børge har gjestet Ingefær to ganger før og episodene hans er blant de mest populære. I episode 19 snakket vi blant annet om hvordan døgnrytmen og årsrytmen påvirker oss mennesker, i episode 37 snakket vi en del om hvorfor tradisjonell matlaging har mye fornuftig ved seg.

I denne episoden gir Børge oss gode tips om mat og trening slik at vi kan få et sunt og godt 2018. Mange har kanskje glemt nyttårsforsettene nå, siden hverdagen for lengst har komme tilbake og vi fort havner i gammel gjenge igjen, men jeg tror at jevnlige påminnelser, og ved å jevnlig sjekke av med oss selv hvorvidt vi er på riktig vei eller ikke mot målene vi har satt oss, gjør at 2018 lettere blir slik vi ønsker oss det. På slutten av episoden gir Børge oss en oppgave. Til å være en episode som handler om kosthold og trening er oppgaven ganske så overraskende – det digger jeg.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!