Jeg skal holde foredrag om mammakroppen og ønsker din input!

Om et par uker skal jeg holde foredrag om mammakroppen, altså den kroppen vi kvinner har som har båret frem og født barn, eller kanskje den kroppen kvinner har som ønsker seg barn men ikke får det til, eller kanskje den kroppen kvinner har som har blitt gravide men som mister ufrivellig, eller kanskje den kroppen kvinnen har som har blitt gravid og tatt abort frivillig.

Jeg ønsker å komme bort fra det objektive synet på mammakroppen til et subjektivt syn på den. Altså mer fokus på hva kvinnekroppen faktisk gjør når vi er gravide, føder, ammer, bysser, skifter bleier, bærer, trøster, koser, leker, er våken annenhver time, bekymrer oss, føler oss overkvinnet av kjærlighet, lager mat, stresser, er mer mamma enn oss selv, osv.

Men – dette er mine innledende tanker. Hva ville du likt å høre om? Har du en mammakropphistorie du vil dele? Noe du gjerne ville ha hørt første gangen du var gravid, fødte eller var barselkvinne? Har du en fanesak du gjerne vil tipse meg om? Eller kanskje noe helt annet? Kommenter her, eller send meg en mail på sara at saralossius.no. Jeg er supertakknemlig for alle tips og kommentarer og skal nok komme med et sammendrag av foredraget i etterkant. Hvem vet, kanskje jeg kan holde det flere ganger?

Her er jeg høygravid med yngste, for litt over tre år siden. Gravidmage er så fint!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!